منو

رايانش ابري

رايانش ابري:رايانش ابري
رايانش ابري
بنقل از بچه هاي مهر البرز
تصویر فاطمه رفعتي شلماني
CLOUD COMPUTING
توسط فاطمه رفعتي شلماني - پنج شنبه، 20 مهر 1391، 08:21 ب.ظ
  CLOUD COMPUTING اصطلاحی است که اشاره به برنامه های کاربردی ،خدمات و دسترسی به منابع برای کاربران از طریق اینترنت را از سرورهای ارائه دهنده فراهم ساخته است.
شرکت ها به طور معمول استفاده از CLUOD را بعنوان راهی برای افزایش ظرفیت، افزایش عملکرد و اضافه کردن خدمات بیشتر در تقاضا ،بدون نیاز به هزینه های سخت افزاری برای نگهداری اطلاعات و بازیابی آنها در بازه های زمانی مختلف ارائه میکنند.
حتی برنامه ای مانند آفیس هم برنامه ریزی گسترده ای جهت استفاده از قابلیت های سرویس COULD آماده کرده است.
من اینجا یکی از سرویسها رو نام میبرم، سایر دوستان لطف کنن هر کدام به نوبه خودشون یه سرویس ب همراه کاربردش نام ببرن

(AccountKiller (online privacy

اگر تعداد زیادی اکانت کاربری روی سایت ها و سرویس های مختلف دارید و می خواهید تعدادی از آنها را پاک کنید، کار بسیار سختی پیش رو دارید! گاهی پیش می آید که به دلایلی مایل هستید اکانتتان را حذف کنید (هرچند که ممکن است بعدها از این کار پشیمان شوید!) سرویس Account Killerکار شما را برای اینکار راحت می کند. این سرویس اطلاعات و شیوه های پاک کردن سرویس های زیادی را در خود دارد و می توانید برای پاک کردن اکانت از این سایت استفاده کنید. این سایت درجه راحتی تا سختی پاک کردن اکانت را با رنگ های مختلف نمایش می دهد. رنگ مشکی بیانگر بسیار سخت (شاید حتی غیر ممکن) بودن این عمل است.


تصویر مجيد جليليان
پاسخ: CLOUD COMPUTING
توسط مجيد جليليان - پنج شنبه، 20 مهر 1391، 11:54 ب.ظ
  سلام
بسیار ممنون از خانم رفعتی برای ایجاد این بحث جدید
اجازه می خوام اگه امکانش باشه در مورد این فناوری بیشتر توضیح بدم، من حدود سه سال می شه روی این مبحث کار می کنم و البته بیشتر روی مباحث ارتباطی(Interconnecting) این موضوع کار کردم. برای مثال می تونم شکل زیر رو که از ویکی پدیا گرفتم برای نمایش این فناوری به شما نشون بدم.



همچنین سرویسی که الان برای همه ما قابل دسترس هست استفاده از سرویس های شرکت Google هست، مثل Cloud Print یا Cloud Storage ، که سرویس دوم سرویس بسیار کاربردی هست شما فایل هات رو بعد از ویرایش توی محل خاصی از سرورهای storage که مختص خودتون هست ذخیره می کنید و در هر زمان و مکانی با استفاده از هر وسیله دیگه ای که امکان برقراری ارتباط با اکانت گوگل باشه مجددا به اون دسترسی پیدا می کنید
برنامه های بسیار متنوع دیگه ای هم هست که کمپانی های بزرگ مثل Apple ، Microsoft و ... ارائه کردن که اگه دوست داشته باشین در مورد خود فناوری Cloud Computing بیشتر توضیح بدم به اشتیاق دوستان بستگی داره!!!
تصویر سيداحمد بني طبابيدگلي
پاسخ: CLOUD COMPUTING
توسط سيداحمد بني طبابيدگلي - جمعه، 21 مهر 1391، 09:56 ق.ظ
  با سلام
Cloud Computing یا رایانش ابری به طور خلاصه به معنی استفاده از منابع نرم افزاری و سخت افزاری موجود در شبکه اینترنت می باشد و در واقع همان نرم افزارهای تحت وب Web Applications.شاید ابتدایی ترین برنامه های ابری همان سرویس دهنده های میل نظیر ایمیل،جیمیل،هات میل و ... باشند اما امروزه بسیاری از سرویس ها و خدمات دیگر نیز به این سمت می روند از جمله :
Dropbox
Google Calendar
Google Doc
بعنوان نمونه یکی از سایت های ایرانی که یک سرویس ابری را ارئه می دهد سایت fax.ir می باشد ، شما می توانید بدون در اختیار داشتن دستگاه فکس از این سرویس استفاده کنید . برای طولانی نشدن متن پیشنهاد می کنم این لینک را مطالعه کنید.

آن طور که پیداست رایانش ابری آینده خوبی خواهد داشت اما سوال اینجاست که با توسعه جنبش نرم افزارهای متن باز آینده آن چگونه پیش بینی می شود؟

تصویر هما ديلمي
پاسخ: CLOUD COMPUTING
توسط هما ديلمي - جمعه، 21 مهر 1391، 10:58 ق.ظ
  با سلام
به گزارش فارس به نقل از بتانيوز، آي بي ام اعلام كرده كه سه سرويس مشاوره اي را براي شركت هاي ارائه دهنده سرويس‌هاي كلود يا شركت هايي كه قصد دارند از اين سرويس ها استفاده كنند، راه‌اندازي مي كند. استفاده از اين سرويس ها به مديران شبكه ها كمك مي كند تا بدون ايجاد هرگونه مشكل به سمت استفاده از سرويس هاي كلود مهاجرت كنند يا سرويس كلود فعلي مورد استفاده را ايمن نموده و كارآيي آن را افزايش دهند. به گفته كارشناسان آي بي ام، اگر چه سرويس هاي كلود مزاياي زيادي دارند، اما عدم رعايت نکات امنيتي در زمان استفاده از آنها مشكلات جدي و فراواني را به وجود خواهد آورد. اولين سرويس از اين مجموعه Cloud Security Strategy Roadmap نام دارد كه با بررسي زيرساخت هاي كلود بهترين راه حل امنيتي را به كاربران پيشنهاد مي كند. سرويس دوم موسوم به Cloud Security Assessment آزمايش هاي امنيتي را بر روي سرويس هاي كلود در حال استفاده به عمل مي آورد و سرويس سوم موسوم به Application Security Services for Cloud برنامه هاي در حال استفاده در محيط كلود را تست مي كند.
تصویر مريم برزوئي
پاسخ: CLOUD COMPUTING
توسط مريم برزوئي - جمعه، 21 مهر 1391، 11:26 ق.ظ
 

با سلام

یک نمونه از این سرویس ها که  گوگل آن را بصورت آنلاین ارائه داده Google Docs  نام دارد که بسیاری از امکانات مجموعه نرم افزار Microsoft Office که در اکثر کامپیوترها نصب است را به صورت آنلاین و مجانی در اختیار کاربران قرار می دهد. نرم افزارهای مثل Word, Excel و Powerpoint با نام های Word Processor, Spreadsheet و Presentation در Google Docs یا Google Drive وجود دارند. تمام این نرم افزارها از طریق مرورگر وب اجرا می شوند و اسناد و فایل های ایجاد شده نیز بجای ذخیره برروی دیسک سخت کامپیوتر برروی فضای وب و در فضای اینترنت ذخیره می شوند. تمام اطلاعات شما بصورت خودکار در Cloud گوگل ذخیره می شوند.
بسیاری از سرویس های Cloud از طریق مرورگر وب اجرا می شوند به همین دلیل است که توسعه دهنده های مرورگرهای وب مانند گوگل، مایکروسافت، موزیلا دقت و توجه بسیار ویژه ای برروی سرعت مرورگرهای خود یعنی Google Chrome ، Microsoft Internet Explorer و یا Mozilla Firefox دارند.
مایکروسافت نیز پس از گوگل و برای رقابت با Google Docs نسبت به راه اندازی سرویس Cloud آفیس با نام Office 365 کرد که در حال حاضر نسخه آزمایشی آن در دسترس است.

امیدوارم این مطالب برای آشنا شدن با یکی دیگر از این سرویس ها مفید بوده باشد.

تصویر نعيم فرخزادارشاد
پاسخ: CLOUD COMPUTING
توسط نعيم فرخزادارشاد - جمعه، 21 مهر 1391، 01:00 ب.ظ
  ممنونم بابت راه اندازی این بحث جالب.

من برای اولین بار که از dropbox (یکی از سیستمهایی که از این تکنولوژی بهره میبره) استفاده کردم واقعا شیفته این تکنولوژی شدم.

برای دوستانی که آشنایی زیادی ندارن معرفیش میکنم:

Drop Box یک سیستم هاست فایل ها تحت وب است که با استفاده از سیستم Cloud Computing و دسترسی به اینترنت به شما اجازه می دهد تا فایل هایتان را به راحتی share کنید

Drop Box توسط دو دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه MIT (آرش فردوسی و Drew Houston ) در سال ۲۰۰۷ بوجود آمده. که در سپتامبر ۲۰۰۸ برای عموم منتشر شده و توانسته میلیون ها کاربر به خود جذب کند. و از طرف PC magazine و Cnet و چند نهاد دیگر هم در سالهای مختلف جوایزی برده اند .

به طور مختصر شما از طریق Browser ‌ یا سیستم عامل خود می توانید فایل هایتان را آپلود کنید و هر وقت و هرجا که خواستید آنها را دانلود کنید. خیلی جالبه حتما دانلودش کنید : https://www.dropbox.com


تصویر مسلم ايرانمنش
پاسخ: CLOUD COMPUTING
توسط مسلم ايرانمنش - جمعه، 21 مهر 1391، 01:33 ب.ظ
  عبارت Cloud Computing به معني توسعه و به‌کارگيري فناوري‌ کامپيوتر (Computing) بر مبناي اينترنت (Cloud) است. اين عبارت شيوه‌اي از محاسبات کامپيوتري در فضايي است که قابليت‌هاي مرتبط با فناوري اطلاعات به عنوان سرويس يا خدمات براي کاربر عرضه مي‌شود و به او امکان مي‌دهد به سرويس‌هاي مبتني بر فناوري در اينترنت (Cloud) دسترسي داشته باشد؛ بدون آنکه اطلاعات تخصصي در مورد اين فناوري‌ها داشته باشد و يا بخواهد کنترل زيرساخت‌هاي فناوري که از آن‌ها پشتيباني مي‌کند را در دست بگيرد. اين عبارت در اصل يک مفهوم کلي است که براي يکپارچه کردن فناوري‌هاي نويني مثل نرم‌افزار به عنوان سرويس، وب 2 و ديگر ترفند‌هاي جديدي که به تازگي عرضه شده‌اند، به کار مي‌رود تا با موضوعات معمول و روزمره بتوان به کليه نيازهاي کاربران در فضاي اينترنت پاسخ گفت. براي مثال، سرويس Google Apps ابزارهاي عمومي تجاري را به صورت آنلاين عرضه مي‌کند تا کاربران بتوانند در حالتي که اطلاعات و نرم‌افزارهاي آن‌ها روي سرور موجود است، از طريق يک مرورگر اينترنتي به آن‌ها دسترسي داشته باشند.


عبارت Cloud Computing معمولا با واژه‌هايي مثل :
Grid Computing كه حالتي است از عمليات کامپيوتري توزيع شده که در آن مجموعه‌اي از کامپيوترهاي مرتبط به يكديگر در يك شبكه كار يك ابرکامپيوتر مجازي را براي انجام کارهاي عظيم بر عهده مي‌گيرند،
Utility Computing كه مجموعه‌اي است از منابع کامپيوتري، نظير خدمات محاسبات و ذخيره‌سازي اطلاعات به عنوان يک سرويس قابل اندازه‌گيري، همانند آنچه در خدمات عمومي مثل آب و برق دريافت مي‌شود
و بالاخره Autonomic Computing يا سيستم‌هاي کامپيوتري خودگردان،
اشتباه گرفته مي‌شود.
در واقع بايد توجه داشت که بسياري از توسعه و به‌کارگيري فناوري‌‌هاي اينترنتي کنوني که با شبکه‌ها (Grid) راه‌اندازي مي‌شوند، مشخصه‌هاي خودگرداني را دارند و مانند ابزارهاي سودمند و کاربردي عمومي در اختيار کاربران قرار مي‌گيرند، اما بايد توجه داشت که Cloud Computing يک گام جلوتر از ابزارهاي کاربردي شبکه‌اي است. در حال حاضر برخي از معماري‌هاي موفق اينترنتي زيرساخت‌هاي مرکزي و سيستم‌هاي شبکه‌اي ندارند و يا از سيستم‌هاي شبکه‌اي Peer to Peer نظير BitTorrentand Skype و Volunteer Computing استفاده نمي‌کنند.


بخش اعظم زيرساخت‌هاي کنوني توسعه و به‌کارگيري فناوري‌هاي کامپيوتري مبتني بر اينترنت که در حال حاضر موجود هستند، شامل سرويس‌هاي قابل اطميناني مي‌شوند که از طريق نسل آتي مراکز داده (Data center) بر مبناي فناوري‌هاي مجازي‌سازي محاسبات و ذخيره‌سازي اطلاعات ساخته شده است، در اختيار کاربران قرار مي‌گيرند. اين سرويس‌ها با استفاده از اينترنت به عنوان تنها راه موجود، در سراسر دنيا قابل دسترس هستند و به کليه نيازهاي کامپيوتري کاربران پاسخ مي‌دهند. سرويس‌هاي تجاري و بازرگاني در چنين نظامي بايد از كيفيت مطلوب برخوردار باشند. در اين ميان بايد توجه داشت که استانداردهاي باز و نرم‌افزارهاي متن‌باز به عنوان يک نقطه بحراني و مشکل‌ساز براي توسعه Cloud Computing محسوب مي‌شوند.


با توجه به اينکه کاربران هيچ مالکيتي بر زيرساخت‌هاي اين فناوري‌ها ندارد، آن‌ها تنها مي‌توانند به اين سرويس‌ها دسترسي داشته باشند و يا اين زيرساخت‌ها را اجاره کنند. آن‌ها مي‌توانند بر هزينه‌هاي قابل‌ملاحظه خود فائق آيند و از منابع موجود به عنوان سرويس استفاده کنند و در عوض، هزينه آنچه را که در اين زمينه استفاده کرده‌اند پرداخت کنند. از نظر محاسبه هزينه، بسياري از سرويس‌هاي مبتني بر Cloud Computing با مدل‌هاي ارائعه خدمات عمومي مثل برق، آب و تلفن، مشابهت دارد اما برخي ديگر از سرويس‌هاي مبتني بر Cloud Computing به گونه‌اي هستند که کاربر بايد در آن مشترک شود و به اين صورت از خدمات آن استفاده کند. با به‌اشتراک‌گذاري فناوري‌هاي کامپيوتري "غير ملموس و ميرا" بين مشتركين اينترنتي، ميزان استفاده از اين ابزارها افزايش مي‌يابد و سرورها بي‌استفاده نمي‌مانند و با افزايش سرعت در توسعه نرم‌افزارها، هزينه اين کار تا اندازه زيادي کاهش مي‌يابد. يکي از تاثيرات اين رهيافت افزايش قابل‌ملاحظه ظرفيت‌هاي کامپيوتر است و کاربران مجبور به ارتقاي کامپيوتر خود نيستند. اين به‌اشتراک‌گذاري با گسترش خطوط پهن‌باند پرسرعت اتفاق مي‌افتد که به کاربران امکان مي‌دهد در يک زمان پاسخ زيرساخت‌هاي متمرکز کامپيوتري که در فضاي ديگر قرار گرفته‌اند را دريافت کنند.
انقلاب Cloud Computing به وسيله شرکت‌هايي نظير گوگل، Amazon، Salesforce و ياهو به همراه شرکت‌هاي قديمي‌تري نظير Hewlett Packard، IBM، Intel و مايکروسافت دنبال مي‌شود و از سوي شرکت‌هاي بزرگي مثل General Electric، D&B، LOréal، Procter & Gamble و Valeo پذيرفته شده است.
تصویر فاطمه رفعتي شلماني
پاسخ: CLOUD COMPUTING
توسط فاطمه رفعتي شلماني - شنبه، 22 مهر 1391، 12:02 ب.ظ
  آقای ایرانمنش ترمز دستی رو بکشین، باهم بریم
مطلبتون جامع بود ولی قرار شد نمونه سرویس بهمراه کاربردش معرفی کنین.
طبق قرار همیشگی از گذاشتن مطلب طولانی خودداری کنید،لطفا!

تصویر فاطمه رفعتي شلماني
پاسخ: CLOUD COMPUTING
توسط فاطمه رفعتي شلماني - شنبه، 22 مهر 1391، 11:50 ق.ظ
  سلام به همکلاسیهای عزیز
ممنون که تو بحث شرکت کردین و سرویسهای مختلف رو معرفی کردین
البته اگه سایر دوستان که میخوان پست بزارن دیگه در مورد cloud computing توضیح ندن؛ممنون میشم چون دوستان اصل کلام رو گفتن،پس لطف کنین فقط نام سرویس بهمراه کاربردش معرفی کنین

با تشکر از شما دوستان عزیز
تصویر محمد قليزاده
Re: CLOUD COMPUTING
توسط محمد قليزاده - شنبه، 22 مهر 1391، 02:40 ب.ظ
  سلام
MICROSOFT SKYDRIVE
برنامه خوبیه 7گیک free داره
سیستم sharing از PC و MAC
app هم واسه موبایل داره

25 نظر

  • محمد زند / 10 صبح / 5 دی 1395, / جواب

    تست

    • محمد زند / 10 صبح / 5 دی 1395, / جواب

      تست

نظر بدهید

به صفحه اول خوش آمدید