منو

يادگيري الكترونيكي در كسب و كار

يادگيري الكترونيكي در كسب و كار:يادگيري الكترونيكي در كسب و كار
يادگيري الكترونيكي در كسب و كار
بنقل از بچه هاي مهر البرز
تصویر حميد رودباري
یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط حميد رودباري - پنج شنبه، 27 مهر 1391، 12:08 ق.ظ
  سلام
با توجه به مطالبی که در جلسات گذشته مطالعه کرده اید و با توجه به رشته خود بعنوان مهندس IT شرکتی که در آن کار می کنید ضرورتهایی را که می توانید با توجه به آن یک دوره e-learning برای کارکنان طراحی نمایید را بیان نمایید .
اگر شاغل هستید سعی کنید برای محل کار خود این ضرورتها را عنوان کنید و اگر هم شاغل نیستید شغل فرضی تصور نمایید .در هر صورت ذکر نوع فعالیت شرکت لازم است.
زمان این بحث تا چهارشنبه 10 آبان
موفق باشید
تصویر هما ديلمي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط هما ديلمي - پنج شنبه، 27 مهر 1391، 11:16 ق.ظ
 

با سلام

 

ضرورت بهسازی و توسعه نیروی انسانی از طریق مشارکت کارکنان در بهبود کیفیت وافزایش بازده در سازمانها از یک طرف،و گذر از قرن بیستم و ظهور تکنولوژی اطلاعات و ره آوردهای آن از جمله مرز گستری سازمانها از طرف دیگر نهایتاً منجر به توسعه و گسترش واژه های مجازی در سازمان می شود. با توجه به ضرورت بهبود کیفیت در سازمان از طریق توسعه سازمانی ، هم چنین تغییر ساختار سازمانها به سمت مجازی شدن، گسترش مشاغل و پیچیدگی امور،لزوم دسترسی به نرم افزارها و سخت افزارهای مربوط به تکنولوژی اطلاعات و روش های جدید آن وتأثیر آن در فرآیند بهبود کیفیت و افزایش بازده ،پذیرش آموزشهای مجازی غیر قابل اجتناب می باشد. عمده ترین ابزار برای دستیابی به این هدف، آموزش های جدید بویژه آموزش های Online می باشد.
براساس تحقيقات و مطالعات صورت گرفته توسط مايکل پورتر ، نيروي انساني برخوردار از مهارت و دانش درسطح بالا، مهم‌ترين عامل تاثيرگذار در برتري رقابتي و تحقق اهداف سازماني است.
آموزش الکترونيکي به‌عنوان يکي از روش‌هاي جديد آموزشي و با ارائه راهکارهاي قابل اجرا براي بسياري از مسائل و چالش‌هاي پيش روي آموزش سنتي و متناسب با اين عصر، نقش ارزنده‌اي در بهبود کيفيت و توسعه سازماني ايفا مي‌كندمزایای بکارگیری این روش در سازمان ها آموزش كاركنان در هر مکان و هر زمان دلخواه‌،كاهش هزينه‌هاي آموزش‌،تسريع توسعه آموزش كاركنان‌ و ... می باشد.

.





تصویر مريم برزوئي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط مريم برزوئي - پنج شنبه، 27 مهر 1391، 12:16 ب.ظ
 

با سلام

نظر به اینکه محل کاری که در آن شاغل هستم مراجعه کنندگان به آنجا علاقمندان به امر روایتگری می باشند. برای آموزش این عزیزان دوره های آموزشی تئوری برگزار می گردد که گاها بدلیل ناهماهنگ بودن زمان آزاد این عزیزان که اکثریت شاغل،اساتید دانشگاه و دانشجو می باشند همه افراد قادر به شرکت در این دوره ها نبوده اند. بنظر بنده که البته به مسئولین خود نیز پیشنهاد دادم، ایجاد فضای آموزشی مجازی برای این دوره ها میباشد که گاهاً اگر افرادی نتوانستند در آن زمان در کلاسها شرکت نمایند از آموزشهای داده شده استفاده نمایند.یکی دیگر از مواردی که علاقمند به این نوع آموزش شدیم دور بودن مسافتهای داوطلبین در کل استان بود، که بتوانند راحتتر و سریعتر به فایلهای تصویری، صوتی و منابع آموزشی اساتید دوره های آموزشی دسترسی داشته باشند. مستمر بودن آموزشها و یادگیری این عزیزان همیشه یک دغدغه برای مسئولین بوده است، که از طرق یادگیری الکترونیکی می توان آن را رفع نمود. به امید عملی کردن هر چه زودتر این امر.
تصویر مانيا شيراني
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط مانيا شيراني - پنج شنبه، 27 مهر 1391، 05:03 ب.ظ
 

با سلام

براي آن كه آموزش الكترونيكي در سازمانها اجرا شود و بتوانيم از مزاياي آن در توسعه عملكرد و افزايش اثر بخشي كاري بهره مند شويم مي بايست اصول آن رعايت گردد.تشکيل کميته پياده سازى آموزش الکترونيکى که در آن مديران سازمان به همراه نمایندگانی از تمامى حوزه‌ها براى راهبرى توسعه، استقرار و رشد مداوم آموزش الکترونيکى، شرکت دارند امري مهم مي باشد.براي اين كه آموزش هاي الكترونيكي هدفمند و مؤثر باشد نيازمند تدوين برنامه آموزش الکترونيکى براى هر کارمند همراه با تجربياتى که باعث ايجاد دگرگونى در کارايى شغلى وى مى‌شود و ترتيب دادن سيستمى براى اندازه‌گيرى اين نتايج هستيم . انتخاب دقيق محصولات آماده و يا سفارشى که منطبق با نياز کارمندان و رشد حرفه‌اى آنان باشد، بهتر از خريد کتاب های حاوى صدها عنوان مطلب مى‌باشد. لذا میبایست برای بهره مندی سازمان از مزایای آموزش الکترونیک این گونه آموزشها از لحاظ کمی و کیفی توسعه یابد.

تصویر محبوبه شهرياري خيرابادي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط محبوبه شهرياري خيرابادي - پنج شنبه، 27 مهر 1391، 09:08 ب.ظ
  درود بر شما
آموزش و پرورش آموزش الکترونیکی خود را آغاز نموده است. در بخش آموزش در مدارس که محتوایی تولید شده و عرضه میگردد .
و در بخش اداری هم اموزشهای ضمن خدمت این نهاد بصورت الکترونیکی و از طریق اینترنت ارائه شده است و ازمونها هم بصورت انلاین برگزار میگردد.
اما مشکلی که در هر دو بخش وجود دارد.کمبود امکانات و تجهیزات و زیر ساخت مخابراتی مناسب و از سوی دیگر عدم اشنایی دبیران و هنراموزان این نهاد با کار با تجهیزات موجود است.

مثلا مدرسه ای تخته هوشمند دارد اما معلمان آموزش لازم برای کار کردن با ان را ندیده اند.
و یا جایی دیگر معلمان کار با تخته را بلدند اما به تعداد کلاسها تخته هوشمند موجود نمی باشد.

البته یه طرح جدید داده شده است : بنحوی که معلم یاد میگیرد که محتوا آموزشی تولید کند و طبق محتوای خودش تدریس نماید.
نمیدانم چقدر با ساختار آموزش و پرورش اشنایید .خلاصه اش به این صورت است که: طرح درسهای قدیم همه بصورت الکترونیکی و با توجه به محتوای مالتی مدیا تدریس شوند.
البته راه طولانی و دشواری است تا به انتهای مسیر رسیدن .اما به نظر من شروع خوبی است.امیدوارم با یک مدیریت قوی به نتیجه مطلوب هم برسد.
با سپاس شهریاری
تصویر بشير بهزادي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط بشير بهزادي - پنج شنبه، 27 مهر 1391، 09:17 ب.ظ
  سلام
شاغل در موسسه شکوه,تدریس زبان انگلیسی
به نطر من در ابتدا باید سیستم ثبت نام به طور کامل اینترنتی شود.در طول هر ترم(3 ماه) باید 20 جلسه کلاس تشکیل شود.می توان حداقل 7 تا 10 جلسه از هر ترم را به e-learning اختصاص داد.البته با ورود هر زبان آموز و مدرس جدید باید آموزش های لازم جهت استفاده صحیح از سیستم به آنها اموخته شود.من به شخصه بعضی از دانش آموزان خود را از طریق skype ملاقات میکنم و در این محیط نیز کاملا انگلیسی صحبت میکنیم.ولی هنوز برای خیلی از خانواده ها اینگونه مسایل جا نیافتاده و بعضا موضع گیری اشتباهی در قبال آن دارند.
همه مدرسین موسسه 5 تا 6 بار در طول ترم باید گزارشی از عملکرد کلی و تدریس در کلاس ارایه کنند که می توان این جلسات را در فضای مجازی و رفع اشکالات را از طریق e-learning انجام داد.
تصویر مريم تكلوبيغش
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط مريم تكلوبيغش - پنج شنبه، 27 مهر 1391، 10:00 ب.ظ
  باسلام
تومحیطی که مشغول به کارشدم به دلایلی به خاطرمسائل امنیتی اجازه دسترسی به اینترنت رونداریم وتعدادی از کارکنان هرروزمجبورن به خاطرحل مشکلات داخلی به اونجاسربزنندوبه کارکنان اموزش بدهندورفع مشکل کنن اگرهمچین بستری روداشتیم که البته امن بود نیازی به انتفال یکسری ازکارکنان به اونجانبود
تصویر حميد رودباري
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط حميد رودباري - پنج شنبه، 27 مهر 1391، 11:48 ب.ظ
  سلام و تشکر از دوستانی که تا اینجا مشارکت داشته اند
با توجه به اینکه خواسته شده مورد عملیاتی ذکر شود دوستان لطف کنند کمی دقیق تر پاسخ های خود را ذکر کنند و کلی گویی نشود . ابتدا فعالیت شرکت (‌واقعی یا فرضی)‌ و سپس لزوم راه اندازی دوره های یادگیری الکترونیکی در آن کسب و کار . اصلا اینکه در آن شرکت لزومی دارد که این شیوه آ<وزش پیاده سازی شود یا خیر هر صورت چرا و مزیت این شیوه نسبت به شیوه سنتی در آن مورد خاص در شرکت شما چیست ؟
محدودیت خلاصه گویی در این پست وجود ندارد ولی سعی کنید حتی المقدور خلاصه بیان کنید .
منتظر نظرات شما هستم


ل
تصویر عليرضا مرداني كمالي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط عليرضا مرداني كمالي - جمعه، 28 مهر 1391، 11:08 ق.ظ
 

با سلام
من در یک شرکت تولید نرم افزارهای بانکی کار می کنم. در این شرکت برای جذب نیروی جدید علاوه بر مصاحبه حضوری، آزمونی توسط نرم افزار Moodle ( که سیستم LMS دانشگاه نیز یک نسخه سفارشی شده همین نرم افزار هست) گرفته می شود تا مشخص شود که نیروی جدید در کدام قسمت باید فعالیت کند و چه آموزش هایی برای انطباق با تیم فعلی نیاز دارد. بعد از آن حدود 2 ماه آموزش برای نیروی جدید در نظر گرفته می شود و در نهایت پس از اتمام آموزش های لازم کار اصلی شروع می شود.

با توجه به اینکه یکی از نیازهای اساسی شرکت، تولید و توسعه سریع نرم افزارها با استفاده از فناوری های روز دنیا و منطبق بر نیازهای مشتری است، درنتیجه علاوه بر نیروهای جدید، نیروهای فعلی شرکت همواره نیازمند یادگیری تکنولوژی ها و روش‌های جدید تولید نرم افزار می باشند.

یکی از روشهای معمول برای رسیدن به این هدف، روش Read and Develop می باشد که به اختصار به آن R&D گفته می شود که در این روش با مطالعه و تحقیق تدریجی در مورد یک موضوع خاص فرآیند توسعه نرم افزار همزمان انجام می شود که فکر می‌کنم همه با آن آشنا باشند. مشکلی که در این شرکت دیده می شود این است که نتیجه ی حاصل از R&D های شخصی نیروها درجایی مستند نمی شود و هنوز این فرهنگ بین برنامه نویسان ایرانی نهادینه نشده است این باعث می شود که برنامه نویسان بعدی که به تیم اضافه می شوند مجبور باشند دوباره راهی که برنامه نویسان قبلی رفته اند را، طی کنند. البته این مشکل مختص شرکت ما نیست و شامل شرکت های دیگر هم می شود.

این کار یعنی مستند سازی می تواند برروی کاغذ و یا در نرم افزار Ms word انجام شود اما وجود ابزارهایی همچون نرم افزارهای Wiki و یا نرم افزارهای Knowledge Sharing و همچنین فرهنگ درست استفاده از آنها در شرکت های نرم افزاری می‌تواند به یادگیری سریع تر روند توسعه نرم افزار و درنتیجه توسعه سریعتر آن کمک کند. هر چند ما در شرکت، نرم افزار Confluence wiki را به عنوان ابزار مستندسازی در اختیار داریم اما هنوز فرهنگ استفاده از آن در شرکت وجود ندارد، طبق شکل زیر که از سایت http://www.eknowledgecenter.com/articles/1010/1010.htm اقتباس شده است مشاهده می‌کنید که در فرآیند مدیریت دانش، میزان تلاشی که توسط نیروی انسانی باید انجام شود 70 درصد است و این یعنی نیروهای انسانی باید آموزش های لازم در این زمینه ببینند.


تصویر مسلم ايرانمنش
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط مسلم ايرانمنش - جمعه، 28 مهر 1391، 02:41 ب.ظ
 

با سلام خدمت دوستان

من مسول مرکزی هستم که به اختصار COC نامیده می شود و وظیفه اصلی آن فراهم سازی زیرساخت های مورد نیاز شرکت در فضای سایبری است مانند شبکه ، سرورها،نرم افزارهای و مباحث امنیت اطلاعات. با توجه به نوع فعالیت مرکز باید بگم که کلی افرادی که در این مرکز کار می کنند در زمینه های مختلف IT فارق التحصیل شدند و دوره های آموزشی مختلفی رو در رابطه با تخصص خودشون دیدن اما در این مرکز آموزش های الکترونیکی امر غیر قابل انکار است به دلیل آنکه

1- ضمنه فعالیت شرکت بر پایه فناوری اطلاعات گمارده شده است

2- تغییرات تکنولوژی در ضمینه ICT بسیار سریع است و هر روز ما با مشکلات  جدید و همچنین راه حل ها و تکنولوژی های جدید سر و کار داریم

3- همه افراد برای رفع مشکلات ناگهانی و رفع نیاز فوری خود تنها از طریق استفاده از یادگیری الکترونیک وجستجو در فضای مجازی قادر به رفع مشکل می باشند

با توجه به نیاز های فقط من در این مرکز 3 نوع آموزش رو برنامه ریزی کردم که به شرح زیر است

1- آموزش بر اساس تقاضا: بر اساس مشکلات که در سیستم رخ می دهد فرد می بایست با استفاده از اینترنت تسبت به پیدا کردن راه حل ها و ارقاء سطح دانش خود برای رفع مشکلات احتمالی اقدام کند به صورت کلیه خود فرد تیاز رو تشخیص می دهد آموزش خود را برنامه ریزی و شروع می کند خود را تست می کند یعنی مشکل را مرتفع می کند

2- آموزش بر اساس سیستم های جدید:زمانی که شرکت تقاضای جدید را برای افزایش توانمندی های خود دارد از فرد مسئول خواسته می شود در رابطه با سیستم جدید و سرویس جدید تحقق آن را به صورت آزمایشگاهی پیاده سازی کند و سپس به محیط عملیاتی وارد نماید در واقع موضوع آموزش از طرف مدیر مرکز انتخاب زمان آن تعیین فرد دوره آموزشی را طی و در نهایت در محیط آزمایشگاهی پیاده سازی و سپس وارد محیط اصلی می نماید . دانش فرد اتقاء می یابد مثلا: راه اندازی میل سرور

3- آموزش بر اساس ورود به تکنولوژی های حدید: در این مورد معمولا یک دوره 2 ماه برای فرد در نظر گرفته می شود و فرد با شرکت در کلاس های حضوری و مجازی دوره های مورد نیاز را زیر نظر اساتید فن می گزاند و دانش خود را جهت بکار گیری دانش جدید در زمانی که شرکت اعلام می نماید ارتقاء می دهد

و به قول استاد در این مرکز یادگیری بر اساس نیاز های کاری و نیاز های زندگی ایجاد می شود و فرد برای بهتر کارکردن و زندگی بهتر می آموزد و از آموزش اکادمیک و فقط آموزش الکترونیک خبری نیست بلکه مهم یادگیری الکترونیکی می باشد.

تصویر فايزه السادات ال طعمه
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط فايزه السادات ال طعمه - جمعه، 28 مهر 1391، 03:41 ب.ظ
 

با سلام

در مرکز کنترل کیفیت وسایل و رسانه های آموزشی، بنده به عنوان مسؤول سامانه کنترل کیفیت رسانه ها مشغول فعالیت هستم. در این مرکز از حدود دویست نفر کارشناس برای ارزشیابی رسانه ها استفاده می شود. جهت آموزش این افراد برای استفاده از سامانه، یادگیری الکترونیکی ضروری است. بعلت تعداد زیاد ارزشیابها آموزش کار با نرم افزار برای همه آنها، نیازمند جلسات فراوان و تکرار بسیار محتوای آموزشی است و مشکلات و هزینه های رفت و آمد را هم دربردارد. در حالیکه به صورت آموزش مجازی 1. نيازی به صرف وقت و حضور در جلسات نيست .2. محتوا از طریق اینترنت در دسترس است که مطابق نياز کارمندان است. 3. سرعت آموزش بالا است.4. امکان دسترسی به تکنولوژی های جديد وجود دارد 5. آموزش مطابق آخرین تغییرات سامانه و کاملا به روز است. 6 - با استفاده از امکانات چندرسانه ای مطالب بيشتر در ذهن می ماند و یادگیری راحت تر می شود.

تصویر جواد پورقاسم
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط جواد پورقاسم - شنبه، 29 مهر 1391، 12:05 ق.ظ
  با فرض اینکه شرکت مورد نظر و محیط کاری مربوط به کارمندان بانک باشد به چند دلیل برگزاری دور های e- learning ضروری می باشد:
1- با توجه به کار تمام وقت کارکنان در محیط بانک امکان برگزاری دور های حضوری در ساعات کاری هفته وجود نخواهد داشت پس آموزش در زمان فراغت- پایان زمان کار- امری میسر می باشد
2-با توجه به ماهیت این نوع آموزش این امکان وجود خواهد داشت که کارمندان به اختیار و با توجه به شرایط ¸زمان و مکان آموزش خود را انتخاب نمایند که به این ترتیب ایجاد انگیزه و رضایت خواهد نمود
3-از آنجا که کارمندان در محیط کاری خود با سیستم های کامپیوتری در تعامل می باشند پس برای این نوع آموزش امادگی بیشتری خواهند داشت
4-در این شیوه امکان به روز بودن محتوای اموزشی بیشتر از آموزش سنتی می باشد
و شاید موارد دیگر که به ذهن بنده خطور نکرده باشد
تصویر سوگل ربيعي ساوجي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط سوگل ربيعي ساوجي - شنبه، 29 مهر 1391، 11:48 ق.ظ
 

 

برای طراحی دوره یادگیری الکترونیکی شغل فرضی شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی را درنظر گرفتم. فعالیت های آموزشی این شرکت به دو زیر مجموعه نیروی کار و مصرف کنندگانش تقسیم میشه و چون قشر وسیعی از جامعه را در برمی گیرد پس وجود آموزش ضروریست.

در دنیای پر رقابت کنونی و پیشرفت لحظه به لحظه، تمامی سازمان ها و ادارات بر لزوم اجرای آموزش های برنامه ریزی شده و مداوم به کارمندان و مشتریان خود تاکید دارند و بدون شک هر سازمانی که از روند رشد آموزش و توسعه جا بماند، بازنده است. با توجه به مشکلات و چاش هایی که در زمینه فناوری های نوین، توسعه و ارتقا فرآورده ها و خدمات، آموزش مصرف بهینه سوخت، آموزش نحوه استفاده صحیح از کارت سوخت و... پیشرو شرکت است نیاز به یک تغییر و تحول بنیادی در امر آموزش شرکت به چشم می خورد. به بیان ساده تر برای ارتقا سطح مهارت و دانش کارمندان و مصرف کنندگان دوره های آموزشی مداوم و در عین حال راحت تر و سریع تری را می طلبد و این امر تحقق پیدا نمی کند مگر با تغییر روند آموزشی.

در نتیجه یک واحد آموزشی e-learning برای بهبود مستمر، بقای شرکت در فضای رقابتی، رشد و تعالی شرکت، افزایش انگیزه، تغییر نظام ها و روش های اجرایی، تغییرات زیست محیطی، مواد دستگاه ها و محصولات و خدمات جدید را می توان در شرکت راه اندازی کرد. برای طراحی و پیاده سازی e-learning باید زیرساخت های پایه ای در شرکت فراهم بشه که از جمله مواردی که می توان به آن اشاره کرد:

1. شناسایی داشته ها، محدودیت های موجود و مشکلات و بررسی وضعیت فنی موجود در شرکت

2. تعیین استراتژی و طرح های مناسب

3. تعیین مخاطبان دوره ( معرفی و آشنایی همه افراد سازمان و مصرف کنندگان با e-learning )

4. تعیین محدودیت های نرم افزاری و سخت افزاری و همچنین انتخاب فناوری مورد استفاده

5. تهیه سناریو و به اجرا گذاشتن آن(حتی بصورت آزمایشی تا اشکالات احتمالی شناسایی و برطرف شوند)

6. گسترش پیاده سازی سیستم به تمام موسسات، سازمان ها و ارکان دولتی وابسته

7. ارزیابی عملکرد و بازدهی و پاسخگویی کیفی آن

از جمله مزایایی که می توان به آن اشاره کرد:

  • کاهش هزینه های یادگیری
  • دسترسی عموم مردم به دانش و اطلاعات روز
  • پاسخ سریع و مناسب به تغییرات مداوم و نوآوری های سریع در محصولات
  • جهانی شدن و سلاح رقابتی در کسب و کار
  • مهندسی مجدد فرآیند آموزش
  • امکان دسترسی به اطلاعات جدید در حین فراگیری

 

تصویر حسين شاهعلي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط حسين شاهعلي - شنبه، 29 مهر 1391، 02:05 ب.ظ
  به نام خدا

با عرض سلام

بنده در شرکت خدمات دریایی مشغول فعالیت می باشم. در این شرکت آموزشهایی در خصوص فعالیتهای بندری در بنادر مختلف ایران صورت می گیرد که نتیجه آن افزایش حجم فعالیتها ، کاهش زمان انجام عملیات و .... می باشد.

(موسسه آموزشی فناوری ساحل و فراساحل)وابسته به این شرکت در زمینه آموزش نیروهای متخصص در بندر عباس و بندر انزلی فعالیت می کند. این موسسه علاوه بر دوره های دانشگاهی ، آموزشهای کوتاه مدت و حین خدمت نیز ارائه می دهد: 1-دوره های تخصصی عملیات بندری و لجستیک 2-دوره های آموزش HSE و.. که توانایی برگزاری بسیاری از این دوره ها مرتبط با نمایندگی‌های كشتیرانی، عملیات بندری و لجستیكی، صنایع وآموزش HSE و.. را به صورت مجازی دارا می باشد.

شرکت در حوزه خدمات کانتینری ، دریایی و فراساحل ، خدمات تخصصی و فناوری فعالیت دارد و برای ارائه این خدمات نیازمند بهره گیری از نرم افزارهای توانمند ،نیروی متخصص و.. می باشد که لزوم استفاده از آنها آموزشهای فنی و تخصصی است که نیاز به صرف هزینه و زمان زیاد دارد ، اما با استفاده از یادگیری الکترونیکی در حین کار این امر تسهیل میگردد. کارگران و نیروی کار از برگزاری کلاسهای و دوره ها به روش سنتی استقبال نمی کردند اما با آموزشهای الکترونیکی و در حین کار افراد نیازی به حضور فیزیکی نداشته و سرعت انتقال و آموزش نرم افزارهای مورد استفاده (1- نگهداری و تعمیرات مکانیزه (CMMS) ، 2- نرم‌افزار GCOMS برای هدایت‌و مدیریت‌ عملیات کالاهاى فله ، 3- نرم افزار جامع ترمينال کانتينري موسوم به TCTS و ... ) افزایش یافته است به عنوان مثال: یکی از فعالیتهای اصلی شرکت تخلیه و بارگیری می باشد که پیاده سازی و استفاده از این شیوه آموزش ، موجب کاهش زمان انتظار كشتي ها براي انجام عمليات تخليه شده و بارگيري هزينه هاي حمل کمتری را از صاحبان بار تقاضا میكند. در نتیجه حجم تخلیه و بارگیری از دو میلیون و 590 هزار تي‌اي‌يو (واحد شمارش) كانتينر در سال 2010 به چهار میلیون TEU در سال 2012 افزایش یافته و موجب ورود بزرگترین کشتی کانتینری جهان (MSC Beatrice) به بندر شهید رجایی گردید.طراحی دوره های e-learning برای نیروهای عملیاتی این شرکت موجبات کنترل و هدایت واستفاده بهتر از نرم افزار های مورد استفاده در سطح ترمینال کانتینری را در بر خواهد داشت.


تصویر جواد محمودي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط جواد محمودي - شنبه، 29 مهر 1391، 04:33 ب.ظ
 

با سلام و خسته نباشيد

اينجانب در شركت نفت در واحد خدمات مكانيزه انجام وظيفه مي نمايم ، اين واحد يكي از فعالترين واحد ها در حوزه IT مي باشد و تعداد بالاي برنامه هاي مكانيزه ( بالغ بر 45 (مالي – حقوق – كارت هوشمند سوخت – سيستم مركزي نفت تارتان ، سيستم مكانيزه فروش و ... )) مي باشد . و با توجه به نياز وتغييرات , روزانه تمامي برنامه هاي به روز مي شوند ، كه اين مسئله آموزش سريع كاركنان را در پي خواهد داشت . به همين منظور از بستر خطوط ديتا وMPLS كليه آموزش هاي بصورت فايل هاي فلش ، PDF . ... براي 37 منطقه ارسال و سپس توسط سيستم ديگردر مناطق براي كليه پرسنل زير مجموعه (نواحي ) با حفظ امنيت و ساختار سازماني به صورت آني ارسال ميگردد . در قسمت هاي هم كه نياز باشد مشتريان محترم اقدام نمايند هم آموزش را به صورت كامل قرار مي دهيم مثل

http://niopdc.ir/HomePage.aspx?TabID=10168&Site=niopdc&Lang=fa-IR

http://www.niopdc.ir/HomePage.aspx?TabID=12086&Site=niopdc&Lang=fa-IR

مزاياي طرح:

- نیازی به صرف وقت و حضور در کلاس نیست.

- آموزش همزمان با كار

- روش و محتوی آموزشی سفارشی شده برای هر آموزش

- هر مکانی که آموزش گیرنده بتواند به مطالب آموزشی دسترسی پیدا ميكند

- برقرای ارتباط با مدیر قسمت آموزشی در هر زمان و .... كه سركار خانم ساوجي بيان نموده اند.

شكل زير گستردگي حوزه و نياز شديد يادگيري الكترونيكي را نشان مي دهد.

تصویر حسين صابري زفرقندي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط حسين صابري زفرقندي - شنبه، 29 مهر 1391، 10:34 ب.ظ
  با عرض سلام و خسته نباشيد
با توجه به اينكه در اداره اي كه بنده مشغول به كار هستم دسترسي به اينترنت براي تعداد كمي از كاركنان وجود دارد امكان برگزاري كلاس آموزشي در فضاي وب وجود ندارد و بايد با استفاده از شبكه اينترانت داخلي سازمان برنامه آموزشي پياده سازي شود. مي توان فيلم هاي آموزشي مورد نياز و فايلهاي powerpoint آموزشي را در سرور اداره قرار داد و لينك ان را براي تمام كاركنان در شبكه داخلي پيام داد. اين روش به ما اجازه مي دهد تا به صورت offline در ساعت اداري بدون نياز به جمع كردن كاركنان در سالن خاص به همه كاركنان سازمان كه چندهزار نفري مي باشند آموزش هاي لازم را ارائه كرد. براي كاركنان ستادي كلاس آموزش مقررات و آئين نامه هاي جديد اداري و استخدامي را اموزش داد و اين امكان برقرار باشد تا كاركنان سوالاتشان را از طريق سيستم پيام شبكه اداره از استاد بپرسند و استاد در زماني كه تمام سوالات دسته بندي شد به انها پاسخ دهد و نهايتا تمام دسته هاي اصلي سوالات و پاسخ ها براي تمام كاركنان پيام شود.
تصویر سيده ياسين علوي زرنگ
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط سيده ياسين علوي زرنگ - يکشنبه، 30 مهر 1391، 07:44 ب.ظ
 

با سلام

در فناوری اطلاعات شهرداری 7لایه اصلی osi هر کدام از بخش های اصلی این سازمان را تشکیل می دهد .آموزش الکترونیکی در ابتدا برای دورها یicdl و برای کاربران ورودی جدید به سازمان استفاده می شد .به دلیل بهره وری و سودمندی این دوره ها در زمانی که سایت مرکزی نیاز داشت برای به روز کردن server2003 به server2008 از این ایده استفاده کردند طبق برآورد های بخش آموزش سازمان علت های استفاده از این پروژه موارد زیر بیان کرد:

1-برآورد هزینه به ازای هر کارمند، در این آموزش تعداد بیش تری از کارمندان می توانستند در این دوره شرکت کنند .

2-به دلیل تغییرات سریع سخت افزاری و نرم افزاری این دوره می توانست زمان را کنترل کند.

در نتیجه سازمان با ایجاد پرتال آموزش مجازی شهرداری دوره های آموزشی مدیریت- پرتال – سخت افزار- نرم افزار - آمار و آزمون را تشکیل داد و هر کارمند با user، active directory و با داشتن سرعت 128 می توانست در این دوره شرکت کند تعیین سیلابس ها و موارد دسترسی به ازای هر واحد کاری تعین شده است و از این جهت پیشرت فقط در زمینه upgrade کردن نرم افزار های جدید برآورد شده است .

انعطاف پذیری در نرم افزار lms جذابیت آن را افزایش داده و این آموزش حتی برای کارمندان با سابقه که حضور در کلاس های سنتی برای آنها دشوار بود سودمند به نظر می رسید.

این سایت مجازی هم اکنون در حال فعالیت در زمینه ارائه پروژه های سازمانی برای کارمندان است که با علاقه در این پروژه ها شرکت می کنند و به روند کار بسیار کمک می کند .برخی از موارد برون سپاری سازمان از جمله داشتن استاد در برخی از دروس را کاهش داده است .وجود نرم افزار های مجازی در زمینه شبکه (vmware ) و برنامه نویسی (sql client ) فرصت شرکت در فعالیت ها را افزایش داده است.

این اموزش برای کاربران جدید در ابتدا که با محیط سازمان آشنایی ندارندباعث می شودبه سرعت با محیط سازمان آشنا شده و به فعالیت های خود می پردازد .مدرسه الکترونیکی نیز نمونه فعالیت دیگر این سایت می باشد.طبق فعالیت های انجام شده و بازدهی ای سایت مجازی بسیاری از فعالیت های زیرساخت فناوری ابتئا در این پرتال بررسی می شود بخش آمزش عمده مطالب آموزشی را در این پرتال بارگذاری می کند و کارمندان بر حسب نیاز به آن مراجعه می کنند

با تشکر


تصویر مهدی اسدی قالهری
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط مهدی اسدی قالهری - يکشنبه، 30 مهر 1391، 09:43 ب.ظ
  با سلام
با توجه به اینکه در دانشگاه کاشان کار می کنم یک سیستم آموزش مجازی پیاده سازی شده است که در دوره های مشخص اقدام به برگزاری دوره های مختلفی اعم از علمی،فرهنگی می کند و با توجه به اینکه کارکنان در بخش های مختلف نمی توانند در زمان های معینی سر کلاس اموزش عملی بروند این دوره ها باعث شده است تا از هر زمان کوتاهی برای شرکت در این کلاسها استفاده کنند، در زمان معین شده تمرین مربوطه را حل کنند و در تاریخ مورد نظر و ساعت مشخص شده و در بازه مشخص شده که از قبل در سیستم اتوماسیون اعلام می گردد امتحان بدهند و دقیقا بعد از امتحان نتیجه خود را دریافت کنند و این امکان در سیستم تحت وب بوجود امده که حتی با استاد کفتگو کنند و سوال خود را بپرسند.و یاداشت های خود را وارد کنند ثانیا با توجه به اینکه دانشجویان خواستار ارتقا سطح علمی دانشگاه هستند این مسئله احساس می شود که این مورد بدون وجود کارمندان اموزش دیده امکانپذیر نباشد.
تصویر ايوب مامندي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط ايوب مامندي - دوشنبه، 1 آبان 1391، 12:25 ب.ظ
 

کارکنان سازمان تامین اجتماعی در دو بخش اداری و درمانی مشغول به فعالیت می باشند . تحصیلات اکثر کارکنان بخش اداری در زمینه مدیریت بیمه و حسابداری است و اکثر افراد بخش درمان را پزشکان و پرستاران تشکیل می دهند . هر دو بخش کاملا مکانیزه می باشد و عملا بدون استفاده از کامپیوتر نمی توان کاری از پیش برد . اما میزان آشنایی اکثر قریب به اتفاق کارکنان با کامپیوتر ، تنها به اندازه کاربری نرم افزاری است که برای سازمان طراحی شده است . سازمان برای هر دو بخش اداری و درمانی همواره بازآموزی هایی در نظر گرفته است که در بعضی مواقع واقا ضروری به نظر می رسند . به عنوان مثال ، اطلاع رسانی قوانین و مقررات جدید به کارکنان و یا آموزش قسمت های تغییر یافته در نرم افزار مورد استفاده .

اما با توجه به گستردگی جغرافیایی سازمان و تعداد زیاد کارکنان آن ، آموزش های ضمن خدمت همواره یکی از مسائل هزینه بر ، وقت گیر و پر استرس ( به علت مسافرت های زیاد ) برای سازمان بوده است . از طرفی برگزاری دوره ها در روزها و ساعات نامتعارف ( اکثرا بلافاصله بعد از اتمام شیفت کاری ) باعث بازدهی بسیار کم و خروجی کمتر از مورد انتظار شده است . از نگاه بیرونی ، انتظار از سازمانی این چنین عریض و طویل اینگونه است که کارکنانی کارکشته و با سطح علمی بالا داشته باشد . سرعت گرفتن پیشرفت علم و تکنولوژی و عقب نماندن از آن هم محرک دیگری برای سازمان در جهت آموزش کارکنان ش به حساب می آید .

یکی از راه کارهای مناسب برای رفع معضلات آموزش های سنتی و تلطیف هزینه ها ، استفاده از آموزش الکترونیک است که در این شرح امکان و یا عدم امکان پیاده سازی آن مورد نقد و بررسی قرار گرفته است . ( به علت آشنایی تمام دوستان از معایب و مزایای این شیوه ، از مطرح کردن آن ها خودداری شده است )

نبود کارشناسان امر ، کمبود سخت افزارها ، نبود دانش فنی کافی و به طور کلی ضعف در زیرساخت های مورد نیاز آموزش الکترونیکی ، از جمله عواملی هستند که سازمان را تا کنون از فکر پیاده سازی آموزش الکترونیک بازداشته است . اما شدت گرفتن سرعت تغییرات نرم افزاری و نیاز به آموزش مجدد کارکنان ، سازمان را بر آن داشت که با عقد قراردادی با یک شرکت خصوصی در تسریع روند آموزش گام اول را بردارد . عدم اطلاع رسانی مناسب نسبت به نحوه ی ثبت نام از طرف سازمان و همچنین عدم آشنایی کارکنان با کاربری مناسب کامپیوتر و استفاده از اینترنت روند ثبت نام برای فراگیری دوره های الکترونیک را با مشکلات عدیده ای همراه کرد تا جائیکه مدت زمان ثبت نام بارها و بارها تمدید شد و به تبع آن تاریخ شروع دوره ها نیز به تاخیر افتاد . پس از برگزاری چند دوره آموزشی و مشخص شدن نتایج حاصل از آن به طور قطع می توان ادعا کرد که این پروژه به شکست انجامید و علت های زیر را می توان برای آن برشمرد :

1- شرکت مورد قرارداد کم ترین آشنایی با سازوکارهای درونی سازمان نداشت و لذا در تولید محتوی آموزشی به شدت ضعیف عمل نمود .

2- پس از برگزاری هر دوره ، از کارکنان ارزیابی به عمل می آمد اما با توجه به اینکه سازمان اهمیت خاصی به نتایج حاصله نمی داد ، کارکنان ارزیابی ها را جدی تلقی نمی کردند و عملا دوره های برگزار شده مثمر ثمر واقع نمی شدند .

3- سازمان کم ترین نظارتی بر عملکرد شرکت مورد قرارداد نداشت به نحوی که واقا این سوال مطرح می شود که چرا سازمان این هزینه ها را متقبل شده است بدون آنکه کوچکترین اثربخشی داشته باشد .

پیشنهاد ها :

قبل از انجام هر کاری ، سازمان در جهت تسهیل استفاده از آموزش الکترونیک ، مهارت کارکنان ش را در استفاده از اینترنت و کامپیوتر بالا ببرد و این عمل را در زمره اهداف کوتاه مدت خود قرار دهد .آموزش کاربری اینترنت کارکنان را می توان با بهره گیری از شیوه های آموزش از راه دور و ارایه لوح های فشرده چند رسانه ای انجام داد .

سازمان ، به هزینه های پیاده سازی و بستر سازی آموزش الکترونیک تن دهد و نسبت به آن مقاومت کمتری از خود نشان دهد چرا که تجربه ثابت کرده است که آموزش الکترونیک باعث صرفه جویی در بسیاری از هزینه ها می شود و در نهایت پیاده سازی آن ، بیشتر امری سودآور است تا زیان آور

سازمان ، تیم های تولید محتوی قوی با استفاده از کارکنان با تجربه خود تشکیل دهد و بواسطه آن ، آموزش ها را هدف مند تر و پربارتر سازد

سازمان ، کارکنان را ملزم به استفاده از سیستم آموزش الکترونیک نماید به گونه ای که عدم استفاده از آن یک نقص به حساب بیاید

سازمان ، مستمرانه پیگیر نحوه ی یادگیری کارکنان باشد و با انجام ارزیابی های مناسب ، از یادگیرندان پسخوراند بگیرد

سازمان ، با قرار دادن موارد انگیزشی مناسب همانند ارتقای سطح پست و یا قراردادن جوایز نقدی و غیر نقدی کارکنان را در امر یادگیری و استفاده از آن ترغیب نماید .

تصویر محمد قليزاده
Re: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط محمد قليزاده - دوشنبه، 1 آبان 1391، 02:24 ب.ظ
  ازنظرات دوستان استفاده کردم بنده در شرکت خدمات اینترنت و voice مشغول هستم و طبق صحبت با بخش منابع انسانی و نرم افزار و جست و جو در نت اطلاعات زیر را بدست آوردم
دلایل نیاز به آموزش الکترونیکی در شرکت ها :
1. نیازهای روزافزون کارمندان به آموزش
2. عدم دسترسی آن‌ها به مراكز آموزشی
3. كمبود امكانات اقتصادی،
4. كمبود آموزشگران مجرب
5. هزینه‌های زیادی كه صرف آموزش می‌شود
داشتن ارتباط متقابل آموزش الكترونیكی با دو مقوله فناوری اطلاعات و اینترنت سبب می شود تا وجود این آموزش را ضروری دانست از طرفی می توان این تعریف را بیان كرد كه آموزش الكترونیكی پویا است
به چه شرایطی نیازمندیم؟:
• ایجاد زیرساخت های قوی فناوری
• تدوین استانداردهای آموزشی لازم برای ارزیابی کارمندان
• فرهنگ سازی مناسب و تغییر نگرش سنتی جامعه در امر آموزش
• طراحی نرم افزار متناسب با فرهنگ کشور
• سرمایه‌گذاری و مشارکت دولت و بخش خصوصی

. از نگاهی دیگر یک سیستم آموزشی الکترونیکی کاری جدید و هنرمندانه و راه حلی جامع است که به موسساتی که خواهان حرکت در مسیر تکنولوژی روز و تغییر روش ها و محیط های آموزشی خود هستند، امکان دستیابی به شیوه های نوین آموزشی را فراهم می نماید
البته باوجود نرم افزار هاییopen source مانند moodle ,totara کار اسان تری پیش رو داریم

http://www.totaralms.com/
http://www.ajsquare.com/products/lms/index.php
تصویر نعيم فرخزادارشاد
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط نعيم فرخزادارشاد - دوشنبه، 1 آبان 1391، 07:48 ب.ظ
  سلام.
اول عذرخواهی میکنم که طولانی شد. بحث گسترده تر از این حرفاست که در چند خط بیان شه.

من مدیر پروژه های فنی شرکتی نرم افزاری هستم که در زمینه طراحی پورتال و وب ، بهینه سازی جستجو و در واقع Online Branding فعالیت دارد.
متخصصین و پرسنل شرکت در گروه های برنامه نویسی ( موبایل، وب و دسکتاپ ) ، گروه تحلیل و طراحی نرم افزار ، گروه گرافیک وب و گروه استایل و SEO فعالیت دارن.

توی دنیای آی تی تحولات و تغییرات خیلی سریع هست و لازم هست که افراد با تکتولوژی های جدید آشنا بشن. وگرنه شاید 5 سال دیگه توی بازار کار جایی براشون نمونه.
برای همین ما از پرسنل خواستیم که در هفته مطالعاتی در زمینه فعالیتهای خودشون داشته باشن و در آخر هفته در یک جلسه سه ساعته همه با هم جمع میشیم و هر کی هرچی آماده کرده رو ارایه میده.

اینطوری هم افراد بروز میمونن و هم شرکت پیشرفت میکنه. پرسنل هم خیلی استقبال کردن چون میدونن وقتی به روز باشن همیشه براشون تو هر شرکتی جا هست.

بارها به اینکه این جلسات رو بصورت الکترونیکی برگزار کنیم فکر کردم.
از یک طرف یه آرشیو خوب بدست میاریم که میتونیم باهاش برای نیل به اهدافمون قدم برداریم (چون یکی از اهداف ما پیشرفت آی تی ایران و رقابت با هند هست).
اما از طرفی در روش سنتی، دور هم بودن و مهارت بیان کردن و ارایه در یک جمع رو میتونیم بدست بیاریم و تمرین کنیم.
تصویر حميد رودباري
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط حميد رودباري - سه شنبه، 2 آبان 1391، 11:01 ب.ظ
  سلام
آقای قلیزاده قرار بود در خصوص شرکت خود صحبت کنید
امیرابادی
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط ايت الله اميرابادي فراهاني - چهار شنبه، 3 آبان 1391، 01:36 ب.ظ
  با سلام
یاد گیری الکترونیکی در محیط کار ما تاثیر بسزایی داشته
با توجه به اینکه تمام کار ها در حالااکترونیمی شدنه.شرکت ماهم تمام خدمات خود به مشترکین را از طریق دفاتر پیشخوان ارائه داده که مراجعه مشترک تا 90 درصد به شرکت کاهش یافته
تصویر حميد رودباري
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط حميد رودباري - چهار شنبه، 3 آبان 1391، 11:01 ب.ظ
  سلام
آقای فراهانی با تشکر از مشارکتتان ولی موضوع این هست که بعنوان یک ITman برای طراحی یک دوره یادگیری الکترونیکی در شرکت خود چه لزوم و دلایلی را مهم می دانید؟
تصویر سيداحمد بني طبابيدگلي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط سيداحمد بني طبابيدگلي - پنج شنبه، 4 آبان 1391، 08:33 ب.ظ
 

در حال حاضر درقسمت ICT دانشگاه کشاورزی مشغول به کار می باشم این واحد از یک تیم که هر یک تخصص خاص خود را دارند تشکیل شده: متخصص شبکه و امنیت– متخصص الکترونیک و سخت افزار – متخصص نرم افزار و برنامه نویس و متخصص مخابرات . گاها نیاز می باشد که وارد مباحث تخصصی یکدیگر شویم اما با توجه به مشغله بالای کاری تقریبا این فرصت در طول ساعات کاری برایمان وجود ندارد .

امروزه روش های سنتی آموزشی هزینه بر هستند چه از نظر مالی و چه از نظر زمانی ، اموزش الکترونیکی این امکان را فراهم خواهد کرد که با به اشتراک گذاشتن دانش این نیاز در ساعات غیر کاری و حتی حین کار مرتفع گردد ، دسترسی به منبع آموزشی تسهیل گردد،سرعت رسیدن به پاسخ مشکلات بالا رود،آموزش مداوم باشد و در نهایت در هزینه آموزش صرفه جویی شود.

بعد از انجام موفقیت آمیز این طرح و اصلاح آن در یک فرایند بازخوردی میتوان آن را برای بقیه کارمندان و دانشجویان پیاده سازی نمود.

محمد زند خانه شهری
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط محمد زندخانه شهري - جمعه، 5 آبان 1391، 04:16 ب.ظ
 
عرض سلام ، ادب و احترام
من در مركز فناوري حوزه هاي علميه كشور فعاليت مي كنم
طرح پيشنهادي و دلايل آموزش تيم فناوري رو سال 89 داده بوديم موافقت شد جلسات و اساتيد و مكان آموزش هماهنگ شداما تامين هزينه آموزش انجام نشد
به همين دليل با توجه به اينكه نيرو هاي فناوري مي بايست به نياز تمام معاونت ها و مدارس و مراكز كل كشور پاسخگوباشند و تامين هزينه استخدام نيروهاي جديد متخصص در هر رشته امكان پذير نبود ما پيشنهاد آموزش مجازي رو داديم

طرح قبليمون هم كه شكست سنگيني خورده بود ، فكر كنيد با چند تا استاد حرفه اي و چندين دانشگاه و موسسه آموزشي خصوصي جلسات متعدد گذاشته بوديم و كلي وقت صرف هماهنگي و حتي تعيين سرفصل ها كرده بوديم همينا خودش كلي هزينه داشته اگه فقط از نظر زماني و رفت و آمد ها هم فكرشو كنيم بازم هزينه زيادي بوده

بنا بر اين به اين نتيجه رسيديم كه با هزينه زيادي كه آموزش حضوري و دعوت استاد يا اعزام كارمندان به كلاس هاي آموزشي داريم و زماني كه بعلت عدم حضور در وقت اداري ازدست مي ديم يا اينكه بودجه اي كه قرار بود براي محاسبه اضافه كاري براي كارمندان پرداخت كنيم آموزش ها رو بصورت رايگان انجام بديم
دوره هاي پيشرفته
SQL
VC#
Linux
PHP
WEB
MCITP
Virtualization : vmware , ‌Hyper-V
و...

هزينه و زمان اجباري آموزش حضوري از عوامل اصلي شكست طرح ما براي آموزش حضوري و هدايتمون به سمت آموزش مجازي بود
درخواست هاي متعدد معاونت ها براي اتوماسيون هاي ثبت نام ، مسابقات ، اردوها ، استخر ، داوري كتاب ها و تحقيق ها ، پژوهش ها ،جشنواره ها‌، سمينار ها ، اعزام مبلغان به شهرستان ها و روستا ها ، ائمه جمعه و ده ها درخواست ديگه فقط با 30 نفر داشت روز بروز بيشتر مي شد

بلافاصله درس هاي آموزشي از دوره هاي مختلف آموزشي براي بچه هاي برنامه نويس و شبكه تهيه شد
و بدون پرداخت هيچ هزينه اي در وقت هاي خالي و حتي خونه بچه ها رو تشويق كرديم به يادگيري
البته من هنوز نتونستم حتي يك ثانيه وقت بذارم كه آموزش ببينم بجز كلاس هايي كه مهر البرز گذاشته و كلاس پايگاه داده اي كه ديروز با دكتر صراف زاده داشتيم در ساعت اداري بود من خيلي راحت در ساعت اداري بدون اعتراض مديران و حتي همكاران شركت كردم چون زمينه سازي آموزش الكترونيكي رو قبلا از سال 89 بكمك دوست عزيزم مهندس محمد علي آراسته انجام داده بوديم

خلاصه اين فعاليت ها رو اينطوري ليست مي كنم :
1- آموزش يه نياز مهمه و خيلي ضروري و لازمه كاره : چون كار بايد تخصصي باشه - كارمند بايد حرفه اي باشه و كارش رو دوست داشته باشه و در كمترين زمان كار رو بنحو احسن انجام بده و در جلسات رسمي كه براي ارائه راه حل تبديل كار هاي سنتي حوزه به كارهاي اتوماتيك (مجازي) دعوت مي شه حرف آخر رو اول بزنه و به درخواست كننده اجازه هيچ اظهار نظري در مورد روش كار نده

2- آموزش هزينه داره : هزينه مكان و امكانات آموزشي يا قرارداد با شركت ها يا موسسات آموزشي يا حتي دانشگاه ها و همين طور قرارداد با اساتيد

3- آموزش هزينه داره : هزينه زماني كه كارمندا بايد بذارن چه در وقت اداري و چه خارج از اون كه اضافه كاري حساب مي شه

4- آموزش مجازي يه راه حل خوبه براي از بين بردن عدم تخصص و از بين بردن هزينه زمان و مكان آموزش و مشكل اجباري بودن زمان حضور در كلاس

5- آموزش مجازي روحيه كاري كارمندا رو تقويت مي كنه و محيط كاري رو به يه محيط رشد براي كارمندا تبديل مي كنه

6- . . .

یادم رفت بگم که این شیوه در شرکت کوچیک خودمون جواب نمی ده و من از نیروهایی استفاده می کنم که نسبتا رزومه خوبی داشته باشن و تخصص خوبی داشته باشن


ارادتمند
محمد زند
محمد زند خانه شهری
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط محمد زندخانه شهري - جمعه، 5 آبان 1391، 04:18 ب.ظ
  در شرکت های کوچیک هزینه آموزش نیرو بعهده خود نیرو هست

حالا شخص هم می تونه برای کاهش هزینه ها برای افزایش تخصص های خودش از آموزش مجازی بجای آموزش حضوری استفاده کنه
تصویر نجمه صادقي رونيزي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط نجمه صادقي رونيزي - جمعه، 5 آبان 1391، 06:30 ب.ظ
 

سلام

اینجانب کتابخانه وایجاد کتابخانه مجازی را در مورد بحث در نظر گرفتم.هدف کتابخانه های مجازی دسترسی سریع وآسان به اطلاعات جامع دیجیتالی است.با ایجاد کتابخانه های مجازی مراجعه کنندگان متعدد میتوانند در آن واحد از یک منبع ، بدون وقت قبلی استفاده نمایند این در حالی است که منابع فیزیکی و گنجینه های اصلی حفظ میشوند ، در این کتابخانه ها منابع متنوعی مورد استفاده قرار می گیرند و به زبانهای متعدد می توان در آنجا به جستجو پرداخت ، همیشه و در همه حال حتی با یک رایانه شخصی در منزل میتوان به اطلاعات مورد نیاز دسترسی پیدا نمود و حتی نسخه های بسیار قدیمی که در تحقیقات علمی ممکن است حائز اهمیت باشد نیز به صورت دائمی در دسترس قرار می گیرد.امکان فروش ، دسترسی آزاد ،چاپ اطلاعات ، طبقه بندی و محرمانه سازی اطلاعات نیز وجود دارد ، امکان جستجوی پیشرفته درکوتاهترین زمان ممکن را فراهم می کند، هیچ کتابی به اشتباه در قفسه دیگر گذاشته نمی شود و به سرقت نمی رود، کاهش فضای فیزیکی مورد نیاز برای نگهداری و طبقه بندی اطلاعات نیز مزیت دیگر اینگونه کتابخانه هاست.معایب : جستجو در این کتابخانه ها نیاز به آشنایی با اصول جستجو و عبارات خاص را دارد ، تجهیزات ، امکانات و نرم افزار های چنین کتابخانه هایی پیشرفته وپیچیده هستند ، بنابراین روشهای استفاده از اطلاعات باید از قبل به کاربران آموزش داده شود و راههایی برای کمک به کاربران نیز در نظر گرفته شود . همچنین در حال حاضر هیچ استاندارد مشخصی برای یک فرمت کتاب الکترونیکی وجود ندارد ، از آنجایی که این کتابخانه ها جزء جدایی ناپذیری از شبکه جهانی اینترنت هستند بنابراین هر گونه اختلال در این شبکه می تواند دسترسی به کتابخانه ها را مختل نماید، یکی دیگر از مشکلات بر سر راه گسترش این کتابخانه ها هزینه دیجیتال سازی منابع است اما بزرگترین مشکل بر سر راه توسعه چنین کتابخانه هایی حق مولف است هر چند که چنین چالش هایی محدود کننده به نظر می رسد اما برای همیشه مقهور کننده نخواهد بود. به طور کلی می توان کتابخانه های مجازی را به عنوان مکملی برای کتابخانه های سنتی در بهتر شدن بازیابی و بازخوانی اطلاعات می توان در نظر گرفت.

تصویر معصومه تنهايي چقاماراني
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط معصومه تنهايي چقاماراني - يکشنبه، 7 آبان 1391، 02:58 ب.ظ
  من در شرکت تولیدی مشغول به کار میباشم در قسمت آموزشی وارتباطی نیاز به یاگیری الکترونیکی احساس میشود

بعد از پذیرش افراد واجد شرایط برای آشنایی افراد با محیط .دستگاهها .خطرات.محصول تولیدی.مسائل امنیتی.نحوه کار یک دوره آموزشی برگزار

میشود علاوه بر آموزش اولیه برای حفظ بقای شرکت ورشد وتعالی شرکت یک سری دوره آموزشی حین کار برای مهندسین ومدیران جهت

شناخت بازار فعلی .شناخت محصولات فعلی .نحوه برقراری ارتباط با دیگر شرکت های داخلی وخارجی ازجمله اصفهان .مشهد وکشور چین

برگزار میشود اما به دلیل حضوربیشتر افراد در دیگرشهر ها به سطح مطلوبی نمیرسد

در هنگام بازدیدها و اخذ قراردادها نیز زمان.هزینه و نیروی انسانی صرف رفت و آمد ها میشود
تصویر مجيد خيرانديش
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط مجيد خيرانديش - يکشنبه، 7 آبان 1391، 05:41 ب.ظ
  با عرض سلام و خسته نباشید و با تشکر از همه دوستان

با توجه به اینکه بنده در دانشگاه در قسمت IT فعالیت دارم آموزش الکترونیکی را می توان در سه بخش پیاده سازی و بررسی نمود:
اول آموزش الکترونیکی اساتید و مدرسین دانشگاه:جهت به روزآوری علم و دانش اساتید با علم روز دنیا و شیوه های نوین تدریس می توان از آموزشهای الکترونیکی استفاده نمود.

دوم آموزش الکترونیکی دانشجویان: با ایجاد بستر مناسب می توان دانشجویان را به سمت آموزشهای مجازی سوق داد و که توسط اساتید خود بتوانند از طریق آموزش های الکترونیکی دوره های خارج از درس و کمک درسی را بگذرانند.

سوم آموزش الکترونیکی کارکنان دانشگاه:از دغدغه های اصلی کارمندان ارتقای شغلی و کسب پاداش و مزایای و ترفیع درجه و ... می باشد که این امر در ارزشیابی ها و ارزیابی هایی است که توسط مسئولین در دانشگاه ها صورت می گیرد و با توجه به کمبود وقت می توان برای کسب مهارت های جدید و ارتقا دانش کارکنان از آزموشهای الکترونیکی استفاده نمود.
تصویر حميد رودباري
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط حميد رودباري - يکشنبه، 7 آبان 1391، 10:36 ب.ظ
  سلام
آقای خیراندیش آیا در دانشگاهی که مشغول کار هستید دروه های یادگیری الکترونیکی در حال حاضر اجرا می شود ؟
تصویر مجيد خيرانديش
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط مجيد خيرانديش - سه شنبه، 9 آبان 1391، 09:47 ق.ظ
  با سلام
فعلا نه
ولی دانشگاه فنی و حرفه ای در تابستان دوره ای برای مسئولین فناوری تحت عنوان تولید محتوی الکترونیکی ارائه داد که قرار است طی بخشنامه ای به اساتید و کارکنان مرکز آموزش داده شود.

تصویر اذين اسدي
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط اذين اسدي - دوشنبه، 8 آبان 1391، 09:43 ق.ظ
 

سلام.

من یک شرکت نرم افزاری را برای این مورد در نظرگرفتم که ضرورتهایی را که به نظرم نیاز به آموزش الکترونیکی دارند به شرح زیر بیان می کنم:

1- برای آشنایی پرسنل با شرح وظایف و نحوه انجام کارهها و انتظاراتی که شرکت از آنها دارد یک دوره اجباری E-learning برگزار کرده که درآخر هر دوره آزمون هایی برگزار گردد و برای افراد برتر مزایای ویژه در نظر گرفته شود.

2- برگزاری دوره های Upgrade برای کارکنان بخش های مختلف مثلا مهندسان ارشد پروژه نرم افزاری با آخرین متد های برنامه نویسی، مدل سازی سیستم و غیره ... که نهایتا منجر به اخذ گواهی نامه ها و مزایایی ازسوی شرکت برای پرسنل شود .

3- برگزاری آزمون های Multi Media و آنلاین و استفاده از نظر سنجی های الکترونیکی جهت بهبود عملکرد شرکت .

تصویر سياوش مزيناني
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط سياوش مزيناني - چهار شنبه، 10 آبان 1391، 10:25 ق.ظ
  با سلام
من در سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی مشغول به کار هستم و هدف کلی سازمان تأمین تمامی نیازهای شهرداری های استان می باشد.
برنامه ریزی و اجرای فعالیت های آموزشی و پژوهشی جهت شهرداری ها و دهیاری ها از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است و کارکردهای متعددی برای ارتقاء سازمان ها دارد.
برای این منظور این سازمان در سال 83 با تایید و تصویب وزارت کشور اقدام به ایجاد مؤسسه تحقیقات، آموزش و مشاوره شهرداری های خراسان رضوی نمود که وظایف و فعالیت های این مؤسسه در راستای وظایف کمیته آموزش و بهبود روش های حوزه معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری می باشد.
از جمله فعالیت های این مؤسسه برگزاری دوره های بلند مدت و کوتاه مدت آموزشی در حوزه وظایف شهرداری ها و دهیاری ها می باشد.
با توجه به بحث دوره های آموزش الکترونیکی طبیعتا ایجاد چنین دوره هایی در این مؤسسه می تواند بسیار مؤثر باشد و سبب صرفه جویی بسیار زیادی در وقت، هزینه و انرژی شود.
در این استان با بیش ار 60 شهرداری در پهنای گسترده استان خراسان با کم کردن هزینه رفت و آمد اعضاء شورای شهر، شهرداران، مسئولین مالی، کارپردازان و ... به مرکز استان به راحتی می توان به لزوم ایجاد دوره های الکترونیکی در این مؤسسه پی برد.
ولی دو تا مسئله نگران کننده از نظر من در عدم استقبال از این دوره ها وجود داره. اول اینکه برمیگردیم به همون مسئله زیرساخت و نبود امکانات لازم برای استفاده از این دوره ها در شهرهای کوچک. که حتی بعضی از این شهرها ADSL ندارند و مسئله دوم حق مأموریت هایی است که این افراد به واسطه حضور در کلاس ها دریافت میکنند. به نظرم باید جایگزین های تشویقی مناسبی در این مورد در نظر گرفته شود.
تصویر سمانه عسگري
پاسخ: یادگیری الکترونیکی در محیط کار
توسط سمانه عسگري - چهار شنبه، 10 آبان 1391، 11:38 ق.ظ
  با سلام

من به عنوان معاون اجرایی در دبستان فعالیت میکنم.

از آنجا که یکی از ویژگی های مهم یادگیری الکترونیکی آموزش در هر زمان و در هر مکان است،سعی می کردم کلاسهای آموزشی از جمله

کلاسهای روانشناسی ،تدریس دروس روز بعد که معلم با آمادگی بیشتری در کلاس حاضر شود را بگذارم.

ضرورتی که این دوره ها ی آموزشی را به صورت الکترونیکی برای معلمان پایه گذاری می کردم این است که معلم در کار خود آرامش بیشتری

داشته باشد و بیشتر وقت خود را در مسیر رفت و آمد برای این دوره های آموزشی نگذارد . و با خاطر بیشتری به کارش ادامه دهد.

25 نظر

  • محمد زند / 10 صبح / 5 دی 1395, / جواب

    تست

    • محمد زند / 10 صبح / 5 دی 1395, / جواب

      تست

نظر بدهید

به صفحه اول خوش آمدید